ФИЛОСОФИЯ
В забързаното ежедневие често забравяме за удоволствието от храната. Ресторанти KETE са тук, за да Ви го припомнят. Наричаме нашите клиенти – гости, защото имаме лично отношение към тях и се стараем всичко да бъде изрядно – от момента на Вашето пристигане до сбогуването с усмивка. Стремим се да бъдем екологично ангажирани, да имаме положителен принос за околната среда и да променяме отношението към храната към по-добро. Ние в ресторанти КЕТЕ вярваме в това, което правим.
КУХНЯ
Ресторанти KETE предлагат здравословна храна. Тя се приготвя на момента, сервира се винаги топла и с особено внимание към детайла. В кухнята на KETE никога не спестяваме от качеството – знаем, че ястието е наистина добро, когато всички продукти са внимателно подбрани.
Знаем също, че най-трудно е да нахраниш сетивата и да останеш напълно удовлетворен от цялото преживяване. Ние предлагаме изключителна кухня с голям избор от паста и салати, направени само с пресни продукти и се стараем непрекъснато да усъвършенстваме менюто си.
АТМОСФЕРА
KETE е верига за бързо хранене с отношение към храната. Нашата цел е гостите ни да се чувстват комфортно в уютната ни обстановка, където да забравят за времето и да се насладят на ястието си. При нас всичко е от значение – отделяме специално внимание и на светлината – ефективното използване на различно скрито осветление подчертава елементи и разделя заведението на отделни зони.
АТМОСФЕРА
KETE е верига за бързо хранене с отношение към храната. Нашата цел е гостите ни да се чувстват комфортно в уютната ни обстановка, където да забравят за времето и да се насладят на ястието си. При нас всичко е от значение – отделяме специално внимание и на светлината – ефективното използване на различно скрито осветление подчертава елементи и разделя заведението на отделни зони.
ИСТОРИЯ
Двата ресторанта KETE са отворени през 2010 г. и оттогава до сега обслужват средно по 700-800 клиенти на ден. Кухнята на KETE става предпочитан избор, благодарение на здравословната си храна и доброто си обслужване. Ние сме едни от първите, които предоставят избор на различни компоненти – нашите гости могат да изберат вида паста и сос по свой вкус или да комбинират различни предложения от менюто и така да „персонализират“ ястието си.
ИСТОРИЯ
Двата ресторанта KETE са отворени през 2010 г. и оттогава до сега обслужват средно по 700-800 клиента на ден. Кухнята на KETE става предпочитан избор, благодарение на здравословната си храна и доброто си обслужване. Ние сме едни от първите, които предоставят избор на различни компоненти – нашите гости могат да изберат вида паста и сос по свой вкус или да комбинират различни предложения от менюто и така да „персонализират“ ястието си.